آموزش درست کردن پیتزای مارچوبه + عکس

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه پیتزای مارچوبه, روش تهیه پیتزای مارچوبه, دستور تهیه پیتزای مارچوبه, آموزش پخت پیتزا مارچوبه, طرز درست کردن پیتزا مارچوبه,درست كردن پيتزا خانگي مارچوبه,

 

 

مواد اولیه :

برای 8 نفر
مارچوبه900 گرم
نان پیتزا (پخته شده)1 عدد
سس مایونز1/2 فنجان
پنیر پارمسان (رنده شده)2 قاشق غذاخوری
خردل (پودر خردل)1/4 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ3 عدد

طرز تهیه:

مارچوبه ها را داخل آب در سبد بخار پز داخل یک قابلمه بگذارید، روی آن را ببندید و به مدت 4 دقیقه زمان دهید تا نرم تر شود و بعد آن را آبکش کنید و با حوله آشپز خانه خشک کنید.
نان پیتزا را داخل قالب چرب نشده قرار دهید. مارچوبه ها را روی آن قرار دهید.
داخل یک کاسه، سس مایونز، پنیر و خردل را خوب مخلوط کنید و داخل یک کاسه کوچک سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به شکل کف نوک تیز در بیاید و آن را داخل مخلوط سس مایونز بریزید و بعد آن را روی مارچوبه ها بریزید.
پیتزا را به مدت 12 الی 13 دقیقه داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شود و بعد برش زده و گرم سرو کنید.

ارسال نظر