آموزش درست کردن دمنوش زرشک

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دمنوش زرشک, طرز تهیه دمنوش زرشک ,آموزش دمنوش زرشک, دستور دمنوش زرشک,آموزش تصویری دمنوش زرشک ,مواد لازم دمنوش زرشک , روش تهیه دمنوش زرشک,آموزش تهیه دمنوش زرشک ,

آموزش درست کردن دمنوش زرشک

 

مواد اولیه :

زرشک تازه (به ازای هر نفر)2 قاشق غذا خوری
عسل یا نباتبمیزان دلخواه

 

اگر یکی از افرادی هستید که ذائقه ی شما چای ترش را می پسندد این نوشیدنی یکی از پیشنهاد های من به شماست . طعم ترش و رنگ دمنوش زرشک بسیار اشتها بر انگیزه و برای درست کردنش نیازی به صرف وقت زیادی نیست و در اندک زمانی آماده می شود .همان طور که
می دانید پاییز فصل رسیدن زرشک است و شما می توانید این چای گوارا را با استفاده از زرشک تازه تهیه بنمایید .

در ابتدا دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید چون زرشک تازه رنگ و طعم بسیار مطلوب تری دارد .
سپس به همراه یک قاشق عسل یا تکه ای نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد . دقت داشته باشید که میزان ترشی یا ملس بودن دمنوش زرشک را می توانید با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات تعیین نمایید وهمچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن اب جوش تعیین کنید ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان اب جوش کافی است .
می توانید حتی بدون استفاده از هر گونه شیرین کننده دمنوش زرشک را آماده سازید تا یک نوع جدید از چای ترش را تجربه نمایید .


خواص دمنوش زرشک
��” دمنوش زرشک به دلیل دارا بودن طبیعت سرد ، فشار خون را پایین آورده و بنابراین برای کسانی که گرم مزاج هستند، مناسب نمی باشد .
��” دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد و موجب درمان بی اشتهایی می گردد
��” در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است .
��” به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
��” دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه کنندگی و هم چنین ادرارآور و خلط‌آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود.
��” خانم های باردار و کسانی که دارای فشار خون پایین هستند در مصرف این دمنوش احتیاط نمایند .

ارسال نظر