آموزش درست کردن اسپاگتی با خرده نان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسپاگتی با خرده نان, طرز تهیه اسپاگتی با خرده نان ,آموزش پختن اسپاگتی با خرده نان, دستور اسپاگتی با خرده نان,آموزش تصویری اسپاگتی با خرده نان ,مواد لازم اسپاگتی با خرده نان , روش تهیه و پخت اسپاگتی با خرده نان,آموزش تهیه اسپاگتی با خرده نان ,

 

 

 

مواد اولیه :

اسپاگتی375 گرم
روغن زیتون1/3 پیمانه یا 80 میلی لیتر
کره50 گرم
سیر (له شده)4 حبه
چیلی قرمز (کوچک و تازه ( تخم آنها را خارج و ریز خرد کنید ))4 عدد
خرده نان (از پودر سوخاری هم میشه استفاده کرد)2 پیمانه یا 140 گرم
برگ جعفری (تازه و خردشده)1/2 پیمانه
پوست لیمو ترش (برای گرفتن پوست لیمو از زستر کمک بگیرید)2 قاشق چایخوری

آموزش درست کردن اسپاگتی با خرده نان

پاستا را داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش بریزید تا نرم شود در قابلمه را نبندید
سپس آنرا آبکش کنید در این فاصله نصف روغن زیتون وکره را داخل یک تابه بزرگ داغ کنید تاکره آب شود
سیر ، چیلی و خرده نان ها را اضافه کنید و هم بزنید تا خرده نان ها کمی سرخ و برشته شوند
پاستای داغ و آبکش شده را داخل کاسه بزرگی بریزید مخلوط خرده نان ، چعفری ، پوست لیمو و باقی مانده روغن را با آن مخلوط و سرو نمایید
نوش جان

ارسال نظر